Twee weken de volledige collectie van Sashee Schuster
Wij maken graag mooi: met brillen. Die het beste in een gezicht naar voren halen. Stap maar eens binnen, dan laten we zien wat we bedoelen.
hoflake optiek, hoflake, optiek, hoevelaken, brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, contactlenzen, audicien
17346
post-template-default,single,single-post,postid-17346,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Twee weken de volledige collectie van Sashee Schuster

De komende twee weken heeft Hoflake Optiek de complete collectie in huis van Sashee Schuster

waaronder ook de Limited Editions – waar er maar 1 montuur van is op de hele wereld.

De brillen van Sashee Schuster hebben een verhaal. De ontwerper, Sashee Schuster, wijdt haar brillencollectie aan haar vader en noemt haar merk dan ook “Daddycated Eyewear”. Haar vader was een pionier op het gebied van brillen. Hij zag in de jaren 50 een bril al als een accessoire.

Sashee Schuster ziet haar brillencollectie als een reis door de tijd. Haar brillen hebben perfecte vormen uit het verleden en deze vormen heeft ze juist geïnterpreteerd naar het heden.

Sashee Schuster houdt van de natuur en dat is terug te zien in haar monturen. Bij al haar wandelingen door de natuur neemt zij natuurlijke elementen mee. Bloemen, zaden, veren, kruiden. Deze elementen worden verwerkt in haar Colours of Nature collectie. Tussen gelamineerde lagen zijn de natuurlijke materialen, waaronder ook soms bladgoud, terug te zien en dat levert voor elk montuur een uniek gezicht op.

De vrouwelijke brillen van Sashee Schuster zijn een waar eerbetoon aan het vrouwelijke geslacht. Soms is een vrouw een prinses en soms een diva, zo laat Sashee Schuster zich verklaren.

Deze handgemaakte brillen uit Duitsland en Oostenrijk kunt u uiteraard bij ons komen passen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.