Meeder Audiologie van ‘De Gehoorwinkel’ bij Hoflake Optiek
Wij maken graag mooi: met brillen. Die het beste in een gezicht naar voren halen. Stap maar eens binnen, dan laten we zien wat we bedoelen.
hoflake optiek, hoflake, optiek, hoevelaken, brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, contactlenzen, audicien
17059
post-template-default,single,single-post,postid-17059,single-format-standard,bridge-core-2.8.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Meeder Audiologie van ‘De Gehoorwinkel’ bij Hoflake Optiek

Eén adres voor goed horen en zien.

Oren verdienen net zoveel aandacht als ogen, daarom zal Edgar Meeder, eigenaar/audicien van ‘De Gehoorwinkel’ te Nijkerk elke donderdag oormetingen en reparaties verrichten bij Hoflake Optiek in Hoevelaken.

De ‘Gehoorwinkel’ levert hoortoestellen van alle gerenommeerde merken, maar heeft ook een uitgebreid assortiment andere hoorhulpmiddelen: telefoons voor slechthorenden, wek- en waarschuwingssystemen, ringleidingen, luisterhulpen voor radio en televisie en gehoorbeschermers. Doordat de ‘Gehoorwinkel’ niet gebonden is aan één bepaald merk, heeft de audicien de vrijheid om u het hoorapparaat te adviseren dat het best bij u past.

Een prima samenwerking, die alleen maar winnaars oplevert. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan zullen dagen en tijden worden uitgebreid. Men kan een afspraak maken bij ‘De Gehoorwinkel’. Ervaar ook hoe beter horen de kwaliteit van leven enorm verbetert.

Meeder Audiologie/De Gehoorwinkel
Tel.: 033 245 94 90
Website: gehoorwinkel.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

 

Let op, onze openingstijden zijn veranderd!
Vanaf deze week zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag tot 18:00 uur.
De koopavonden zijn wij gesloten.
Wij zijn vanaf deze week op zaterdagen geopend tot 17:00 uur, wat betekent dat je nóg meer tijd hebt om een nieuwe bril uit te zoeken. Fijn hè?

Dit bericht sluit binnen 15 seconden