In het zonnetje gezet op ‘Dag van de Ondernemer’
Wij maken graag mooi: met brillen. Die het beste in een gezicht naar voren halen. Stap maar eens binnen, dan laten we zien wat we bedoelen.
hoflake optiek, hoflake, optiek, hoevelaken, brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, contactlenzen, audicien
17062
post-template-default,single,single-post,postid-17062,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

In het zonnetje gezet op ‘Dag van de Ondernemer’

Op de dag van de Ondernemer, afgelopen vrijdag 16 november, heeft wethouder Mariëlle Broekman ons extra in het zonnetje gezet. Ook Jacco van de Bor van Coava in Nijkerk werd verblijd met een bloemetje.

De dag van de ondernemer is in 2016 in het leven geroepen door MKB-Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Dit jaar viel de eer te beurt aan de drijvende krachten achter Coava en Hoflake Optiek.

Jacco van de Bor blijft vernieuwen met Coava en doet daarbij geen concessies aan de kwaliteit. Hoflake Optiek weet zich in de huidige markt met prijsvechters en stunters goed staande te houden. Een aanwinst voor Hoevelaken, met een belangrijke regiofunctie.

Wethouder Mariëlle Broekman: ,,We zijn enorm trots op de creativiteit en het doorzettingsvermogen dat we bij zoveel ondernemers in onze gemeente zien. We leven in een tijd waarin veel zaken veranderen, ook op het gebied van ondernemen. Veel ondernemers in onze gemeente gaan daar heel innovatief mee om. We hebben vandaag twee daarvan extra in het zonnetje gezet, maar dat neem natuurlijk niet weg dat ik enorm trots ben op alle ondernemers die onze stad zo mooi maken.”

Ook bracht wethouder Broekman een bezoek aan de weekmarkt in Nijkerk. Sinds 2016 zijn de weekmarkten in zowel Nijkerk als Hoevelaken zelfstandig. Broekman: ,,De markt is van oudsher een verzameling van ondernemers met allerlei verschillende producten. Bij uitstek een plek om op de Dag van de Ondernemer te bezoeken dus.”


Publicatie De Stad Nijkerk

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.