De beste brillenspray vind je bij Hoflake Optiek!
Wij maken graag mooi: met brillen. Die het beste in een gezicht naar voren halen. Stap maar eens binnen, dan laten we zien wat we bedoelen.
hoflake optiek, hoflake, optiek, hoevelaken, brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, contactlenzen, audicien
16781
post-template-default,single,single-post,postid-16781,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
GlasKlar brillenspray bij Hoflake Optiek

De beste brillenspray vind je bij Hoflake Optiek!

GLASKLAR is een milde, natuurlijk brillenspray vooral soorten brillenglasmaterialen, coatings en oppervlakken.

Exclusief bij jouw opticien:

GlasKlar brillenspray voor de dagelijkse verzorging van elke bril. Een schone bril was nog nooit zo eenvoudig en voordelig!

GlasKlar brillenspray werkt ontvettend en beschadigt het oppervlakte van de glazen niet. Zelfs kwetsbaar acryl wordt weer stralend en schoon. Dat is ook fijn voor jouw ogen, want glazen met krassen leiden tot haast niet waarneembare problemen bij scherp zien: het oog moet meer werken. Dat is vermoeiend…

Koop je bij ons een bril dan krijg je een verstuiver GLASKLAR (verkoop prijs €4,95) cadeau en kunt u deze onbeperkt bijvullen aan onze bar in de winkel. natuurlijk kun je de brillenspray ook los aanschaffen.

 


GlasKlar brillenspray bij Hoflake Optiek

Hoflake Optiek werkt aan een beter milieu. Daarom gebruiken we navulbare flesjes van GlasKlar voor onze brillenspray. En het mooiste komt nog: Is het flesje brillenspray leeg, vul hem in onze winkel dan kosteloos bij!

Kom langs bij Hoflake Optiek in Hoevelaken en haal de brillenspray van GLASKLAR.

Graag tot ziens!

Geen reactie's

Geef een reactie