Audicien
Wij maken graag mooi: met brillen. Die het beste in een gezicht naar voren halen. Stap maar eens binnen, dan laten we zien wat we bedoelen.
hoflake optiek, hoflake, optiek, hoevelaken, brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, contactlenzen, audicien
17037
page-template-default,page,page-id-17037,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

AUDICIEN

Oren verdienen net zoveel aandacht als ogen, daarom zal Edgar Meeder, eigenaar/audicien van ‘Gehoorwinkel’ (gevestigd te Nijkerk), elke donderdag oormetingen en reparaties uitvoeren.

 

‘Gehoorwinkel’ levert hoortoestellen van alle gerenommeerde merken, maar heeft ook een uitgebreid assortiment andere hoorhulpmiddelen: telefoons voor slechthorenden, wek- en waarschuwingssystemen, ringleidingen, luisterhulpen voor radio en televisie en gehoorbeschermers. Doordat ‘Gehoorwinkel’ niet gebonden is aan één bepaald merk, heeft de audicien de vrijheid om u het hoorapparaat te adviseren dat het best bij u past.

Een prima samenwerking, die alleen maar winnaars oplevert. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan zullen dagen en tijden worden uitgebreid.

 

Afspraak maken

Ervaar ook hoe beter zien of horen de kwaliteit van leven enorm verbetert. Geïnteresseerd? Kom snel langs bij Hoflake Optiek in Hoevelaken. Of neem contact op via of bel 033 245 94 90.

 

Meeder Audiologie
Tel.: 033 245 94 90
Website: gehoorwinkel.nl